Harta site

Noutati economice

Depozitele bancare au crescut pentru a doua luna consecutiv

Depozitele in lei si valuta ale populatiei si firmelor din Romania si-au continuat cresterea in mai, dupa un avans cu 0,5% fata de aprilie, pana la 155,37 miliarde lei (37,18 miliarde euro), evolutia pozitiva a depozitelor in lei compensand scaderea celor in valuta, arata datele publicate de BNR...Informatii bursiere


Investitorii au preferat sa marcheze profitul pe SIF-uri decat sa astepte 3 luni

Cele cinci societatii de investitii financiare (SIF) au trecut de la cresteri de peste 11% la scaderi de circa 8%, in sedinta de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti de ieri, pe fondul marcarilor de profit de catre unii investitori si din cauza deprecierilor inregistrate pe pietele de capital externe...


Noutati Info Credit Expert
 
Acum ne puteti gasi si in Ploiesti, Dr. Tr. Severin, Suceava, Botosani, Piatra Neamt
 
Doriti sa deveniti colaboratorul nostru?
 
Curs valutar


Despre noi


SC Info Credit Expert SRL este o societate de intermediere credite bancare, scop in care aceasta ofera servicii proprii si integreaza servicii complexe, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice.

Pentru clientii persoane fizice, SC Info Credit Expert SRL preia activitatile de Front Office din zona bancara si le pune la dispozitia clientului intr-un mod mult mai flexibil, oferind avantajul unei prezentari oneste si comprehensibile.

Servicii oferite persoanelor fizice:

 • prezentarea ofertelor bancilor partenere
 • consilierea in identificarea produsului bancar optim pentru client
 • punerea la dispozitia clientului a intregii documentatii necesare contractarii creditului
 • intocmirea dosarului de credit
 • depunerea documentelor necesare obtinerii creditului
 • informarea clientului cu privire la stadiul procesului de acordare a creditului\
 • consiliere juridica la verificarea garantiilor pentru creditele ipotecare si cele de nevoi personale garantate cu ipoteca.

Pe langa sprijinul oferit in identificarea produsului bancar optim pentru client, Sc Info Credit Expert Srl sprijina si consiliaza clientul la intocmirea documentatiei si la stabilirea datei convenabile pentru prezentarea la banca in vederea semnarii actelor pentru care banca solicita prezenta clientului. Totodata, compania noastra ofera servicii de consiliere juridica la verificarea garantiilor pentru creditele ipotecare si cele de nevoi personale garantate cu ipoteca.

Important de mentionat este faptul ca societatea noastra nu percepe de la clientii sai nici un comision pentru activitatea de intermediere.

Pentru clientii persoane juridice, SC Info Credit Expert SRL ofera o gama mult mai complexa de servicii, care include fara a se limita la acestea:

 • identificare si evaluare garantii pentru obtinerea de credite;
 • identificare surse de finantare, creditare bancara, prezentare de oferte de creditare
  bancara;
 • verificare si intocmirea documentatiei necesare la obtinerea de credite bancare;
 • proiecte de refinantarealte proiecte complexe in domeniu.

Serviciile oferite persoanelor juridice sunt supuse unor onorarii bazate pe volumul de activitate desfasurata pentru client, cuantumul fiind negociat direct, independent de sumele obtinute prin finantari. Pentru desfasurarea activitatii de intermediere financiara, SC Info Credit Expert SRL a stabilit legaturi de parteneriat cu importante societati bancare din Romania si societati de leasing, avand astfel posibilitatea de a oferi optiuni cat mai variate clientilor nostri.

Principiul care ghideaza activitatea firmei noastre este cel al identificarii solutiei optime pentru client.

Ceea ce facem noi este nu numai sa gasim imprumutul potrivit nevoilor si veniturilor persoanelor care ne contacteaza, dar sa si facem ca tot procesul de creditare,
de la aprobare pana la semnarea contractului si obtinerea banilor, sa fie cat mai simplu, mai lipsit de stres si mai putin costisitor pentru client.

Oferim servicii complete si gratuite de intermediere credite, servicii care cuprind prezentarea ofertelor diferitelor banci, consiliere in alegerea variantei avantajoase pentru client, preluarea documentelor, intocmirea dosarului si depunerea acestuia la banca.

Punerea in practica a acestui principiu se realizeaza si prin societatile specializate cu care
colaboram, rezultatul fiind un produs complex oferit dintr-o singura sursa.
In prezent colaboram cu birouri notariale precum si personal specializat si autorizat in domeniul HR si IT/comuncatii.

In perspectiva urmarim dezvoltarea afacerii pe plan orizontal prin cooptarea de colaboratori cu specializari recunoscute in domeniile de activitate si prin extinderea teritoriala.

Toate tipurile de credite pentru tine!!!

Home Despre Noi Persoane fizice Persoane juridice Servicii conexeParteneriCariereContact
Copyright © 2007-2009 InfoCreditExpert. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Softpage Internet